...visiblers...

November 21, 2009

Seri Perak:The Last Assault:Last Day of School

Huhuhu...sdeyh2,hmmmm...hr ni adalah ari las perskolahan,pastu sumer bbudak akn start bercuti...hmmm...sdeyh2.....jd,pagitu ak bgn awal scare luar biase bg hari2 yg xder kuliah sbb per?sbb ak ad 1 mission,mission yg mmg dh tersemat kt dlm dada ak ni sjk hri yg ak anta projek gila aritu,n dy jd mluap-luap bila HAC,iaitu peg ke Seri Perak wat kali trakhir bg taun nih(InsyaAllah taun dpn ak peg lg kalau ader klapangan).Bkn per,kn ak dh tlis raserny,bbudak nih akn berpecah klas bila msk drjh 1,n scare otomatikny ssh a nk kumpul dorg blk sbg 1 grup bila ak nk jumper dorg,n ader gak yg akn pindah skolah sbb ikut mak ngan ayah dorg....hmmm...sdeyh2,knaperlah perpisahan ni kne ader dlm idup nih...hmmmm...jd pg tu ak grak ke seri perak pukul 8.30 camtu smbl diiringi oleh lagu tema ak tym ak peg SOP aritu,Bengang nyanyian Manterra a,bkn Akim,lgu nih mmg xder kytan pon dgn tema sop,tp sjer a sbb tym tu ak tgh lyn lagu nih...cuace mcm glap2 nk ujan,tp kalau ujan pon InsyaAllah ak akn ttp peg sbb ak dh jnji ngan Ckgu Mun ngan Kak Pah dh tym HAC aritu,smlmny(Khamis)ak siap msg Cikgu Mun lg minx tlg bgtau kt bbdk yg ak nk dtg sokny,nk lukiskan utk dorg,ahaha,rajin giler ak,ahaha,ak rase ak sorg jer yg dok rajin pi blk skolh ak tym sop aritu,ahaha,sbnrny slamer ni ak mmg salu dok ngulang ke sane,cuma xmsk a,prati dr jauh jer bla kul 11.30,maner a tau ak bleh terserempak ngan dorg ke,pastu wat2 jln selisih,nk test dorg ingt ak lg ke dak,ahaha,jd dlm kul 9 smpy la ak kt destinac ak,kalau ikut plan tu nk grak awal lg,yer a,nk lukis maa,tkt xsmpt jer nnt,ader lak yg xdpt ak lukiskan lak nnt,haha...smpy je ctu,ak dsambut dgn snyuman oleh Ckgu Mun,Kak Pah n bbudak tu.Bkn maen sonok ag dorg,ahaha,xtaula sonok pasal pe,pasal ak ke pasal ape,sbb tym tu ader kek gak smpy,sbb kek la tu,ahhaaahaha...aktvt prtame pg tu,Ckgu Mun bg2 kn buku stiker kt bbudak nih,buku2 ni mak Hidayah yg jugak ckgu kt ctu yg sedekah,haha,mmula Ckgu Mun bg kt bbdk pompuan,pastu br bg kt bbdk laki n yg plg las buleh pilih nk buku maner,adik ak sorg nih,Haziq,kcik2 tp nakal n pintar,ahaha,dy ni mmg sjk ak sop aritu ag,salu kna dnda ngan Ckgu Mun,ahaha,then,brmulalah aktvt strusny,aktvt mlahap kek coklat Resipi Rahsia,yg juga dtaja oleh mak Hidayah gak,sebnarny ak agk konpius sbb kalau ikt kata Ckgu Mun arini bkn besday Hidayah,tp kt atas kek,itulah yg dtulisnye,aih,pnin2,tp lantak a,mgkn ini idea bijak bg mgelakkn timbul lg byk tny drpd bbudk tu,ahaha,kendian,acara strusny pulak adalah aktvt mngoyak n mnampal stiker diatas dahi masing2,eh,xder a,kt atas buku stiker la,ahaha,ader stiker Dora,Cars,Pooh,Power Rangers,haha,maser ni tgh yg laen dok sbuk koyak lekat stiker,adik ak sorg ni,c Aqil dok bz selak buku Top Gear,adik ak sorg nih mmg gila keta n moto,tu yg ak lukihkn kt dy keta tu,n tu la gak sbb ak sapu buku Acap(sori Cap)jap nk bwk nk bg bbudk n c Aqil ni trutameny tgk,mmg khusyuk a dy ni mmbelek buku tu, n ak rase pgtahuan dy ttg keta lg tggi dpd ak,bygkn a kalau thp dy pown bleh knl yg maner Honda,yg maner Ferrari,yg maner BMW,besar nnt tatau la nk ckp,ak yg dh tua ni pown haram xtau,ahaha,haha,ak harap bla dh besa nnt hrp2 bia dy dpt bwk keta2 tu..InsyaAllah,Amin...n smntara dorg mnampal stiker tu n mnunggu mkn,maka tibalah maser utk ak xercise tgn ak nih dgn lukiskn utk dorg,ahaha,tak mng tgn gak a ak nk mlayan dorg,dgn tlg lukisny lg,tlg koyakkn stiker lg,control kerenah dorg lg,ahaha,tp xksah a,yg pntg ak njoy,ahaha,mcm2 a dorg soh lukis,yg plg byk prmintaan,Ultraman a,ahaha,nsb baek ak ader boh gamba Ultraman dlm enset,kalo x,naya la,ak dh a xleh nk lukis dgn gune imaginatn,ahaha,ader yg minx Dora,Pooh,Power Rangers,Cars,Robot,tp agk krg elok gak a,sbb ak wat dlm kadaan nk rush,nk siapkan sume scpt mgkn,ahaha,yg c Haziq mmg byk btol prmintaannye,smpy ltih gak a ak nk mlyn,kjp soh lukis ultraman,kjap soh lukis mr krab,kjap soh lukis cicakman,pastu ultraman lg,ahaha,ltih ak,tp dlm hati ak mcm ader kkuatn lak dlm hati ak,mcm ader yg bisik kt ak,kalau buleh ak blk ni jgn bg ader rase mnyesal lgsg pd dri ak,wat bg sume puas hati arini,dlm kontex ni ak mlukih utk dorg la,tunykan sgal prmintaan dorg,jgn bg ader yg xdpt,ak lukih kt sketch book dorg n dorg pown bwk blk dgn hepiny,Alhamdulillah,n ader ak lukis lbih sbb ader maser lbh,maser tgh lukih ni,ak sajer a psg lagu Bukan Superman,hahaha,bbudak ni sumer nyanyi,mmg happening giler a n timbul a idea kt kpale giler ak nih,jeng3...lg satu yg klakany tym ak mlukis nih,c Erin ni ader a mncarut cket,hahaha,dy peg lempang sndri muker dy sbg hukuman n nk cover a ble mncarut,hahaha,mcm tym ak skolah dulu,sbut contoh,hahaha,tah pape ntah,hahaha,dh siap sumer,jam pon dh nk dkt pukul 12 dh,Ckgu Mun ngan Kak Pah pown,muler a kmas2 n pek2 repot card,brg2 bbudak tu dlm plastik utk dbg kt dorg utk dbawak blk,sblum tu Kak Pah ngan Ckgu Mun ader bg gamba,ttibe bbudk ni mule bbunyi,Ckgu Zul,Ckgu Zul smbl tnjk gamba,ak pown peg a tgk,ahaha,rupeny gamba ak,Adhwa ngan Sab ngan dorg tym sop aritu,ahaha,yg xleh thn tu,Imdad siap ckp,"Dulu Ckgu Zul xensem,tp skrg dh ensem dh,"ahahahaha..seblom blk tu,Cikgu Mun ngan Kak Pah bg amanat terakhir n nasihat kt bbudak nih,aih,sedeyh2,ak pon djmput gak bg ucapan,tp hahaa,malu a ak nk ckp,lgpon nnt saper nk rakam dtik2 menyedihkn nih,huhu,haha,bbudk tu siap soh ak bg ucapan ag,tp ahaha,ak ttp tanak,ahaha,pastu salam2 sume,tp part Aqil a ak plg trharu,dy slm ak n pluk ak llame,mmg trharu ak dwatnyer,aih,sdeyh2,hmmm.....tgh kmas2 klas,ak pon bg la satu lg lukisan baru,gamba Amirul,kalau buleh ak nk sume yg ader kt pra tu taun ni,ader kt projek gila ak tu...bbudk pown makin ramy yg tgglkn pra tu,mak bapak dorg mule dtg n amik dorg,yg tggl Aqil,Haisya,Irfan,Amirul,Hidayah jer,ahaha,tym tu ak mmg njoy abeh a ngan dorg,ak dukung,rakam gamba dorg...tym ni yg wat ak trharu skali lg,c Amirul ni nk mkn Kit Kat,dy soh la Aqil pthkn,pastu ak pown mnyibuk a,ak nk tnjk kat diorg care nk koyakkn wrapper Kit Kat mcm kt tv tu yg blah wrapper coklat guner kuku tu,dh siap ak bg la kt Amirul,n pastu Aqil ulur kt ak Kit Kat dy,pastu yg laen pon ikut bg,Amirul siap bg stgh lg,haha,bijak2 bbudak nih,haha,pastu ak siap wat video klip Bukan Superman lg ngan dorg,ahaha,pndy bbudk nih nyanyi,yg xleh thn tu,siap ader aksi blasah org lg kt blkg tu,c abg Hidayah kna blasah ngan Haisya ngan Irfan,ppastu tgk a kaki Aqil tu,goyang dy cmaner,mcm pnah peg dangdut jer?ahaha,then,tgk a Amirul,buleh dy gayekn goreng gitar plak,sbnrny idea nk wat video klip ni la yg timbul maser ak tgh lukis tu,ak sajer jer psg lagu Bukan Superman,bg dorg diam,xsangker plak dorg buleh masuk kod skali nyanyi,ahaha,kirew mcm dlm ali baba tu a yg part kpale pnyamun nyanyi,ank2 buah dy pon smbg,ahaha,tp kalau ikut ak nk wat b4 dorg blk,tp tu a,kang xtrkawal lak,lgpown tah Teacher Mun nk wat papengan dorg ke,dh mnganggu namerny,hahaaha,jd tggl la bbrape org je utk mjayakn video klip D Lucky Laki versi Seri Perak,hahaha,dlm 12 lbh,Kak Pah ngan Ckgu Mun pon dh nk blk lps CkGU Mun dh siap transfer ggamba bbudak tu,n Kak Pah siap kmas kt dapur,b4 ak blk Kak Pah ader bungkuskn ak mknn,bubur nasik ngan ikan bilis(masakan Kak Pah tu,sedappppp wa ckp lu!!!!ahaha,tym sop aritu mmg ak hrp dpt mkn skali n free mknn yg dmkn bbudak tu,ak siap kaji2 menu lg sbb nmpk mcm sedap jer,lg pon bleh jimat duit,ahaha)..pastu Kak Pah bwk Haisya,Amirul,Hidayah peg blk guru,yg Irfan lak tggl ngan Ckgu Mun kt Pra,Aqil lak dh blk,Along dy amik,seblom ilang dr pndgn tu dy smpt a snyum kt ak ngan snyum lsung pipit dy tu smbil lamby kt haku,aih....hmmm....tatau la prasaan ak tym tu...bler ak peg kt moto ak,ttgk ader mgkarung lak dlm raga,hmmm,snap jer la,untung2 ader org National Geographic kt ctu,ahaha,maka tamatlah hari2 akk ngan bbudak pra tu utk taun ni,hmmm,kn best kalau maser ni xbergrak,statik je....ak pon blk dgn jiwa yg sedeyh tp mmg ak sgsgt puas hati a,ahaha,tp seyes la,mmg blk je umah,ak rase jiwa ak kosong,kosong giler,yer a,maner a ak nk peg dh lpas nih,peg ke tmpt yg btol2 wat ak hepi,hmmmm....dlm smptn ni,ak nk mintak sory kt grup mmbr sop ak,Adhwa ngan Sab sbb xbgtau awal2,n trime kasih bbyk n xtrhingga n bbyk mintak maaf a ak pohon kpd Ckgu Mun ngan Kap Pah krana sudi mlayan,mgadap muke ak je n mnrima kdtgn ak seaderny,smoga dorg ni bahagie dsamping kluarge,dpnjgkn umo,dmurahkn rezeki,dbrkati Allah slamerny,InsyaAllah,Amin,bgitu a gak kpd Mak,Ayah n Papa ak serta adik2 ak dan adik2 prasekolah haku,family bsar ak,lcturers ak,krana tnpe dorg ni xmgkn ak akn smpy kt seri perak ni,hmmmm...err,btw,buleh xSOP ni dlamerkn cket atau ader xkeje jd SOPer je???haha =]

November 19, 2009

Seri Perak:HAC Assault:Episode II

Hari Rabu.Dlm kepala otak ak nih mmg dh set dh ak nk peg maner hari tu.Maner ag,HAC Seri Perak a,ahaha.Ak bgn je trus siap2,paky smart2 n pinjam kamera digital Husni.Slama ni ak haram xpnah trpikir pon nk tgkp gamba sbb ak ni jnis xsuka begamba,tp ntah,mgkn sbb ak dh anggap Cikgu Mun,Kak Pah,Bbdk prasekolah n sume warga ser perak mcm family ak sndrik yg mmbuatkn ak wat sth differnt than ordnary that day.Seblom peg tu msk klas tutorial dlu,blaja gune kamera n tym tu bateri tggl 2 bar je,oklah dpd xder lgsg,ni pon kire ok a sbb nk bwk kamera ni mmg ak xplan lgsg.Abeh je tutorial,tgk2 tggl satu bar je.ADUSSSS...xper a,brtahan2.Jd ak pon trn bwh,start moto n pcut peg seri perak,dh xsabar ak nk tgk adik2 ak kt saner,ahaha...smpy jer,ak paking dpn pjabat,n trus peg dewan.dr jauh dh nmpk dh bbudak nih.Wah,sume paky jubah konvo,ahaha,ak harap mcm ni gak a diorg dlm lbh krg 20 taun akn dtg,InsyaAllah,jgn a dorg ni jd xtntu hala,Amin...




dorg pon mcm biase a,bla dh nmpk ak muler a snyum2,pggl2 namer ak,ahaha,bes sggh ak dwatnyer,trase ak ni dsayangi,ahaha,Alhamdulillah,mmg best sebnarny bler bbudak suke kt kite n kite pown lyn je dorg,kire ak brtindak mcm abg ling a,ahaha,ak xksah,kalau adik ramy,1 klas prasekolah pown xpe,ahaha..n kbtulan tym tu turn dorg utk wat persembahan,ya,persembahan...mari kita saksikn n brgoyang bersame ye!yok!:
video
Ahaha,mnarikkn n ahaha skali lg,mgkn korg xpasan bdk kt dpn nmbr dua dr kiri,Irfan namerny,tlh trjatuh maser prtghn d antara dua lagu tu...alahy,ciannyer adik ak sorg tu...tp tgk a smgt dy utk truskn,snyum sokmo Irfan pastu,ahaha...abeh jer ak trus pi tepi pntas,enjoy tym!!!ahaha,ak pon mula a tgkp2 gamba bbdk tu.bgs btol dorg beri kerjasame pada media.pndy btol dorg ni posing,mmg fotogenik a,ahaha,anak sapa la nih???ahaha..Ckgu Mun n Kak Pah kmas2 bj dorg mase prsmbhn td,n agih2 hadiah n gamba2 dorg,ahaha,ak trpndg ad Piala utk tokoh plajar pd Affan ngan Erin,ak rase mmg dpt kt dorg,spnjg ak kt ctu smggu pon mmg dh nmpk a dorg ni bijak,tp yg laen pon bijak gak,jgn pkecilkan dorg dek krana surroundg n env dorg!!dorg pluk2 ak a,esp Aqil,yg Haziq dok tarik2 bj sweater ak,Alif minx dukung,alahy...bestnyer laa kalau jd ckgu yg dsygi smpy mcm tu skali nnt bla ak dh jd ckgu nnt..Amirul bdk baru yg xknl ak pon dh jd rapat ngan haku,hehe,yg Aqil ni mmg a,dy ni mmg manje ngan ak,ak kalau tgk Aqil ni,tringat pada dri ak sndri sbnrny,dy ni jnis nakal2 tp pmalu,bla tym kt klas,bla Ckgu Mun tny in group,suare dy a plg kuat,tp bla tny sgsorg senyap n ssenyum jer,abih nmpk lsung pipit dy tu n wat muke comel,ahaha,Aqil siap tnyer,esok dtg x?..ak jwb x...dy pon dh wat muke n bunyi kcewa,hmmmm...pastu dy siap ckp esok dy peg skolh laen,ah sdh,xkn kot,ak tny dy btol ke?tp mlgny,soalan ak xtrjwb,tp ak hrp trsgt2la TAK!!!tym ni,dorg mula xdok diam dah,Aqil smpy jrit2 LAPO!!!smntara tggu mknn,Ckgu Mun ngan Kak Pah koyak2kn roti gardenia yg 60sen tu bg kt dorg,haha,tp xlame pastu,Atuk(org kdy area2 tu)dtg bwk makann,bkn maen sonok ag dorg,pas dlm kul 12 lbh,sorg2 mula blk,ader yg mak amik,ader yg kakak amik,ayah amik,itula hakikat khidupan,llame kita akn dtingglkn dan xmustahil kite yg akn mninggalkn dulu..hmmmm...Cikgu Mun bg aku nasik ayam,ak tolak...cey konon2nyer la,padahal nk jer sbnrny,maner xnyer,kgawatan ekonomi smakin meruncing maa dh nk ujung2 sem nih,ahaha,Aqil,Haziq,Faiz,Amirul,Hidayah n Haisya,sume ddk brsila ats lanty tmn pmynan,trus mkn dgn brselerany,huhu,lapar btoy bbdk nih...nk dkt pukul 1,bbdk pon dh byk yg blk,tggl Anis je,Ckgu Mun n Kak Pah pon dh nk blk,jd ak pon trpakse a blk,kalau ikt ak,tanak blk,ahaha,seblom blk tu ak tny a,tym karnival aritu bbdk ni camner,Ckgu Mun ckp sumer smpy prgkt zon je,cume Azwani a peg jauh cket,smpy pringkat negeri utk hafazan kot xclap ak,tp xheranla,Azwani ni tym skolah salu dy blk awal cket,nenek dy akn amik n anta dy peg skolh agame lak,Alhamdulillah....pastu ak tny,Ckgu Mun n Kak Pah,Khamis n Jumaat ni ader klas jgk ke,pdhal ak dh tau dh ader,sbb Ckgu Mun siap bgtau dorg yg dorg ader skolah lg 2 hari,n tym ak bag projek gila ak tu siap umpan lg sape peg skolah smpy jumaat dpt bwk blk lukisan2 ak.ahaha,,n Cikgu Mun pon jwb ader,tp xmngajar sgt la dy kate,ahaha,pucuk dcita ulam mndtg la nmpakny sbb mmg ak dh plan dh utk peg ag utk d last tym utk ak spend ngan bbdk nih,hahaha =]

Seri Perak:Projek Gila,The Assault

Ahaha,akhirny lps brapa lama trtangguh,hari Selasa,bersamaan 17 hb 11 '09,smpylah maseny utk ak nk bg 'projek gila' ak nih kt Pra-Sekolah tym ak SOP aritu.Sbnrny 'projek gila' ak nih mmg ak dh plan lame dh nk bg,tp sbb exam la,ader yg still ak xpuas hati,ad projek2 tmbhn lg,tu yg jd trtangguh tu................tp.......Sebnarny pagi tu,dr mlm smlam smpyla kul 9 lbh ak xtdo lgsg,kire mmg mate kaw2 a brat,n smpy wat ak rase cam nk ubah jer plan,nk peg besokny plak,Rabu.tp ak ttp set alarm kul 9.45,takut manerla tau ttbe ak nk stick ngan plan aku...smangat beb,ak kalau wat sth yg mmg ak nk wat,ak mmg akn wat yg terbaek pny,tp tu a...Adoih...Jd,dlm range 9.45 smpy la 10 lbh,maka bermule a dendangan lagu yg mmbingitkn nyanyian kump plik,Slipknot dgn laguny Before I Forget.ak haram tataupon lgu2 band nih,tp ak mule find out yg lagu dy bleh lyn tym maen game Guitar Hero a,ahaha...kire mmekak a henset ak stiap 9 minit...adeyh...tp las2 ak mngalah gak,bkn pe kang dok tangguh2 las2 xpeg plak,lgpon mgkn Allah bg ak kkuatan kt ak utk peg gak...So,dlm kul 10.30,ak pon grak a ngan member ak naek keta.Sebenarny,tkut gak a,bkn pe,tkt bbudak nih xder ke,ponteng ke,dorg blk awal ke,almaklumla,dh nk ujung2 sekolah nih.So dlm kul 11.10 tu smpy la kt Seri Perak,sekolah yg unik sbb blok skolahny bwh flat DBKL,tp seyes mmg best a ngan sekolah ni.Ak pon dh jth cinta ngan skolah ni...ahaha...Smpy2 je kt simpang 4 b4 smpy skolh tu,ak tgk dr jauh tgk pintu pra sekolah tutup,ah sudah,ak ckp,xkn ramalanku benar belaka plak?Tp pdulik aper ak,prjuangan ttp dtruskn,so trsknla pjlnn smpy btol2 dpn praskolah.Tp b4 smpy prasekolah tu,mmg ak tgk sume pintu2 klas tutup,ngan kunci siap,ah sdh,mmg rmuk hati ak dbuatny.Smpy je dpn prasekolah,mmg sah pintu tutup!!argggh,tensen den!!hancoq projek ak!!ak pon amek kputusan nk msg Cikgu Mun nk tny smpy la kami trpasan ader notis.Jd ak pon turun keta peg bace notis,dy tulis ctu,bbdk ader kt blok 41,raptai hari anugrah.Ak mmg xtau Blok 41 tu kt maner,tp ak tringat tym sop aritu ader ckgu yg tunjukkn dewn skolah bbdk seri perak ni,jd ak pon pegla ctu,sbb HACkn salu kt dewan,xkan kt pjabat lak,kuikuikui...smpy je kt dewan tu,mmg btol telahan ak,senyum ak,ahaha,ak tgk bbudak prasekolah tu tgh bratur,jd ak pon pegla dkt dorg,kt dpn dorg,snyum2...pastu,hahaha,dorg start pandang ak,tnjk2 ak,snyum kt ak,sjuk ati ak dwatny.Alif dok sbut2 ckgu ensem,ckgu ensem smbil tunjuk2 ak,padahal tym sop aritu,bbdk ni pggl ak cikgu xensem,kire dh trbalik a,ahahaha,Bla dh kcoh bbdk tu,Cikgu Mun dgn Kak Pah pon muler a sedar n tkjut tgk ak ader,hehe...ak pon mmalu sbnrny,tp xksah a,dmi 'projek gila' ak nih.Ak pon tgk a bbdk nih,cek2 tgk sumer dtg ke,n ttbe ak trpandang sorg budak,Amirul namerny,eh raserny...ahhhhhh,xyah dok wat2 trkjut,mmg xder pon bdk nih,ahaha,kire new boy in the block a dy nih,hahaa...tp yg ak kagum,ak dpt tgk hepi n masuk jer dy ngan bbudak len,Alhamdulillah,ak kalau buleh nk tgk bbdk ni hepy n sonok je tym skolah,hehe,jd Bbdk tu pon naek la pentas,wat persembahan,nyanyi lagu psl Alif Ba Ta ngan Tny Sama Pokok..ahaha,mmg snyum jerla ak spnjg tgk prsmbhn dorg,klam kabut giler,ahaha,tp bbudak,biaser a,sbnrny ksalahn n klam kabut dorg ni a wat kter ktawa n mak ngan ayah snyum,ahaha....besh2!!!Then,abeh je prsmbhn dorg,ak pon peg a tepi pntas jumpe dorg,nk bg 'PROJEK GILA' ak nih.Jd ak pon bg la 'projek gila' ak nih kt Cikgu Mun ngan Kak Pah,snyum n sronok dorg,ak kalau tgk org sronok ni,2 kali ak hepi n sronok.Pastu tiberla maser utk ak bg utk certain bdk je,bkn pilh kasih,tp tu a,dorg2 ni mcm Aqil,Aliffi,Haziq ni ak tau a dorg suker ape sbb ak dh pnah lukiskan utk dorg,jd yg laen tu xderla(sorry ssgt)..tp mslhny,condtn klas aritu xmgizinkan,jd ak knela bg scara random,tp yg wat ak hep n gmbira,sbb dorg ttp suke n gmbire wpon ader yg xdpt,ahaha...jd utk bg adil,Cikgu Mun mintak lukisan2 tu dr dorg n nk ltk kt klas prasekolah,ahaha,pdn muke,las2 sumexdpt...ahaha,yg Haziq lak nk bwk blk...ahaha...mmg kalau ikut plan ak mmg nk soh bwk blkpon...kakaka...lps tu,Cikgu Mun,bgtau ak,yg esoknye HAC n Cikgu Mun jmputla ak dtg,buleh tgk2kn bbdk,ahaha,ak kalau dbag pluang camtu,mmg xleh lps pny,ak mmg kalau bleh sop kt ctu smpy pencen pon xpe,sbb bg ak,utk mlihat tlatah bbdk n development dorg nih,sth yg ak njoy n wat ak trsnyum,kdg2 tringt tym bbdk dlu,per tah lg,taun dpn bbdk ni akn naek drjh 1,so mest berpchny,ssh lak nk jumper nnt,lagpon,ak dh anggap dorg nih mcm adik2 ak sndirik,ahaha....perpon,bestnyer jd bbdk....ahaha...tringat ak citer America's Funniest Video,ader satu video yg mng,dlm tu ader sorg bdk tu dtny,"Wat do u want to be?",n dy jwb dgn slamberny,"I dont wan to grow up."...ahaha...budak-budak..=]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...