...visiblers...

February 7, 2010

Mlm yg bikin Panas!!!!



Ahahaha,dh lamer giler ak xupdate blog ak nih,hohoho,patutny ak tulis smlm,lps blk tgk bola,tp mmndgkan ak maen futsal smlm,jd kne rehat,tdo skjap,haha,yer a,baru fresh sket,hehehe...
Mlm ni ader game Liverpool lwn Everton,bg yg xtau,game ni gak org pggl Merseyside Derby,jd kalau dh namerny derby,mmg panas a game nih,hohoho,ak blah dr umah agk awal,beysany ak kuar lps semayang Isyak,tp arini awal sket,8.30 dh kuar dh,Liverpool beb,maner bleh miss,kalau warm up pon dy tunjuk live,lps maghrib td ak dh peg dh kt kdy mamak,hahaha,dtg2 kdy mamak tgk skrin bsar dy xbkak,hah,ini xlaen a,sbb tonggak kdy mamak ni dh xder,tu yg tatau aper mamak2 nih(mamak ker dorg????)jd ak mask kdy ak bgtau kt dorg yg ader bola,pastu dorg pon tuka a cenel tu,pastu baru nk klam kabut nk bukak skrin kt dpn,tp!ader tpny,yg wat ak panas malm tu,ader suare haramjadah kt blakg aku,ni pon ak tgh panas ni tym tulis nih,rase nk maki2 je dpn2 dy,tp watper carik pasal,diam dh,ak masih rasional lg...bkn per,ak saspek org blkg ak ni tgh wat closing kot,ah,bg ak sumer ni pnipu jer,tp ntah a,sembang kmas mcm haram lg,mnyampah ak dgr,heyyyy...ak rase nk maki jer skang nih..hishhhh...bkn per,yg wat ak xpuas ati tu,dy dok memekak soh bukak berita,kpala hotak ko la,ko nk tgk briter blk umah la,bapak ko xaja ker???ha,kn dh kuar maki,bkn per,piker a,bukak paler otak cket,kt Msia ni,TV3 27 juta org kalau ader tv,sumer bleh tgk sorg satu,yg astro ni brapa percent sgt???tu la org kata bodoh dungu thp haram jadah...mmg a ak xnafikan yg ak pon kir sial gak a,sbb dtg2 soh tuka,tp agak2 a kn,maner der org pi kdy mamak tgk brita,tatau mak bapak dy aja mcm tu kot???bodoh!!!xpon dy xder tv kot???haahaha...lg stu,mmg a ak akui,xstat lg pon sbnrny,ader a dlm bbrapa minit lg,tp cara ko mintak kt kdy mamak tu a yg kurang aja sgt bunyiny,minx elok2 xleh ke??jgn a tunjuk ko org cni ko bleh tunjuk bagus,dorg pon org gak,bkn pncacai bapak ko..haa..amik,kpala ak mmg dh brdenyut2 dh,berapi jer,ak mmg pantang btoy kalau jmpa org camni...jd start lah gametu,snyap la mamat bodoh tu,mampoih pi kt hg a,pi a dengaq pembuhung2 tu mmbuhung,bodo btoy...jd game pon mula,ak pon mcm xtgk sgt game ni sbb mkn n smbg ngan membe,papepon mmg game ni kne a ngan panas dy,33 minit mcm tu Kyrgiakos dh kne red dh,tp mmg game ni gila ganas a bla tgk blk...Pienaar lak kne buang 90,tp apepon yg pnting mnang a,sbb Liverpool season ni mmg pyh nk mng..hahaha..kt bwh ni ak sertakn hilight game tu skali...paper pon sory a pd yg bacer,sbb language ak mgkn xmlmbgkn ak sbg bkl ckgu,tp ckgu pon manusia gak,bkn pncacai bapak mamat haramjadah tu,hahaha,i'm sorry =0 video

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...